draagmerrie bemiddeling

verzekeringen

embryo transplantatie

Horse Breeding
Consultancy

Onderstaand vindt u een overzicht van onze merries. Ziet u de geschikte merrie voor uw veulen? Dan kunt u haar via de website direct reserveren.

William DerksenNa

ruim 25 jaar in prive te hebben gewerkt met draagmerries, donormerries en embryo transplantatie, leek het overgaan op bedrijfsmatige aanpak een logische stap. Door veel ervaring en een continue drang naar verbetering, is onze kennis in het houden en begeleiden van paarden in alle facetten van de fokkerij zeer uitgebreid. Naast een passie voor de dieren, is mijn drijfveer het product van uw embryo en onze merrie: Het veulen. Graag nodigen ik u uit voor een gesprek, telefonisch of op stal, zodat wij ook u kunnen helpen met het fokken van uw veulen.

Jarmo van de Seijp

Met een passie voor paarden, en een achtergrond in het begeleiden van (startende) bedrijven, was het realiseren van ' De Graafschap' een droom die uitkwam. Kijkend naar nieuwe manieren om onze diensten uit te breiden, hoop ik onze naam een permanente indruk te geven in de paardenwereld. Graag nodigen ik u uit voor een gesprek, telefonisch of op stal, zodat wij ook u kunnen helpen met het fokken van uw veulen.